If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В смисъл че разхода ти за 4к км е към 6 литра?
Откъде я взе?
Ники, напълно е реално, особено ако караш по пътищата на Германия и Австрия, е да направиш разход 6/100. Аз тук правя и по-нисък разход на 6-та, но зареждам на определена бензиджийница, която не е част от верига. И нафтата, и бензина, и газта нямат нищо общо с тези от Шел, Петрол, Лукойл, ОМВ
Koлата е доста икономична, но за 6/100 магистрален се изисква известна доза усилия...поне от моя опит...
страшни усилия, бих казал, тоя разход мога да го правя само ако не надвишавам 120 км в час, а пък като знам как се кара в австрия , германия...., ама е истина и за качеството на нафтата там
страшни усилия, бих казал, тоя разход мога да го правя само ако не надвишавам 120 км в час, а пък като знам как се кара в австрия , германия...., ама е истина и за качеството на нафтата там
Ам в Германия само луди глави карат с над 130-150. И аз вдигнах 220, ама си става страшничко. А нафтата наистина им е качествена - контролът е железен. С новото BMW 320 дизел направихме около 7/100 при 2/3 извънградско и скорост до 250км (ама за малко де)
Да, хората са с акъл, а келеметата малко. Видях го едно как се е размазало в една стена край аутобана под мост
Карат с толкова защото има ограничения. В Германия няма и там мнозинството са келемета, даже и бабите с Корсите. Факт е обаче, че пострадалите в катастрофи в Немско не са повече от другите страни в региона. В сравнение с нас даже са наполовината (средно на човек).
Comment